OFF THE RECORD

Οδός Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Πρέπει να πέρασε πολύ καλά στη Γιαγκόντινα  η πολυάριθμη αποστολή του δήμου Κατερίνης, που ταξίδεψε στις αρχές Οκτώβρη στη γειτονική Σερβία, με επικεφαλής το δήμαρχο Κατερίνης.  

Τόσο καλά που ο κ. Κουκοδήμος θέλει να βγάλει την υποχρέωση της χλιδάτης πενθήμερης φιλοξενίας που του πρόσφερε ο πρόεδρος του κόμματος «Ενωμένη Σερβία» κ. Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα δίνοντας… το όνομά του στον παραλιακό δρόμο Παραλίας-Ολυμπιακής Ακτής. 

Νωρίτερα σήμερα και πριν αποχωρήσει από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να πάει στη Γιορτή Μελιού, πρότεινε στο σώμα να δημιουργηθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία θα αναλάβει την ονοματοδοσία οδών που δεν έχουν όνομα, κάτι το οποίο δυσχεραίνει, όπως είπε, την δουλειά των ταχυδρόμων και των courier.

Και αφού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει άμεσα και καθολικά «και όχι αποσπασματικά» να δοθούν ονόματα στους ανώνυμους δρόμους, υποστηριξε ότι μπορούν να δοθούν σε δρόμους και ονόματα ανθρώπων που βρίσκονται εν ζωή. Έχει γίνει και σε άλλες πόλεις, είπε ο κ. Κουκοδήμος, για να καταλήξει στον κ. Πάλμα και τη μεγάλη συνεισφορά του στον τουρισμό της περιοχής μας, στην οποία κάθε χρόνο στέλνει, όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος, τρεις με πέντε χιλιάδες κόσμο. 

Αποσβολωμένοι άκουγαν οι υπόλοιποι την πρόταση του δημάρχου, φρονώ δε ότι κάποιοι θέλησαν να σκάσουν από τα γέλια… Και εκεί έρχεται η τοποθέτηση Λιακόπουλου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» πριν περάσει στην ουσία της πρότασης, ανέφερε ότι για την αποστολή δεν ενημερώθηκε ποτέ επίσημα το δημοτικό συμβούλιο. Πάλι καλά που δε ρώτησε ποιοι πήγαν γιατί εκεί θα είχαμε άλλο σόου…! Το καλύτερο ο Θανάσης το άφησε για δεύτερο, λέγοντας ότι πριν δώσουν όνομα στο συγκεκριμένο δρόμο θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν αν υφίσταται νομίμως! Κάτι θα ξέρει…

Ο Νίκος Τσιαμπέρας, διαφώνησε με την πρόταση Κουκοδήμου λέγοντας συγκεκριμένα πως θα μπορούσε να μπει το όνομα ενός αυτόχθονα με προσφορά στο δημόσιο βίο

Κατά τη λογική Κουκοδήμου βλέπω τη Μύκονο να μετονομάζει τα γκαλντερίμια με ονόματα Σαουδάραβων μεγιστάνων! Τόσοι καταφθάνουν με τα λίαρ τζετ κάθε χρόνο στο νησί των Ανέμων. Δεν τους πρέπει ένα πλακόστρωτο προς τιμή τους;

Πάντως για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κ. Μάρκοβιτς Πάλμα βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας που διεξάγει η εισαγγελία της πόλης Γιαγκοντίνα προκειμένου να εξακριβωθεί η ορθότητα των καταγγελιών σε βάρος του για διοργάνωση σεξουαλικών οργίων με την συμμετοχή ανηλίκων κοριτσιών... Η είδηση μάλιστα είχε κυριαρχήσει και σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Απρίλιο.

Δες εδώ

https://www.thetoc.gr/diethni/article/salos-sti-serbia-dimarxos-katigoreitai-gia-sexoualika-orgia-me-anilika-koritsia/

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας