OFF THE RECORD

Βράσε όρυζα (Μάκη μου)!!!

Μερικά σχόλια επί των φημών – λεγομένων, για την αναβολή του χορού της ΝοΔΕ Πιερίας

Ακούγεται πως η απουσία Μάκη Βορίδη ανακοινώθηκε στον πρόεδρο της ΝοΔΕ Πιερίας κ. Μπάμπη Μπρουσκέλη περί τις 22:30, το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020. Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Λέγεται πως το τηλέφωνο του κυρίου Μπρουσκέλη χτύπησε και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε η φωνή του κυρίου Στεργίου, γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας που ούτε λίγο, ούτε πολύ ανακοίνωσε στον πρόεδρο της τοπικής ΝοΔΕ την απουσία του Μαυρουδή Βορίδη από την κεντρική εκδήλωση της 1ης Φεβρουαρίου αλλά και από όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα το Σ/Κ της Agrotica, λόγω των εξελίξεων της επικαιρότητας.

Φημολογείται μάλιστα πως ο κύριος Στεργίου παρότρυνε τον πρόεδρο της ΝοΔΕ να προχωρήσει στη διοργάνωση της εκδήλωσης χωρίς την παρουσία του συμπαθούς Μάκη!

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο κος Μπρουσκέλης προχώρησε αμέσως σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους βουλευτές και από κοινού αποφάσισαν την αναβολή της εκδήλωσης στο μέλλον (ή στο διηνεκές).

Βέβαια πολλοί ήταν αυτοί – εκλεγμένα και μη μέλη της ΝοΔΕ Πιερίας – που μπήκαν στη διαδικασία να ανακοινώσουν, πριν από τον πρόεδρο της ΝοΔΕ Πιερίας, την αναβολή της εκδήλωσης, είναι γνωστό άλλωστε πως στη Νέα Δημοκρατία όλοι ψάχνουν έναν ρόλο να ακολουθεί το όνομά τους και «ψοφάνε» για φωτογραφίες και δημοσιότητα. Να λένε πως είναι κάτι και «που ξέρεις; Κάπου μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον». Θα μου πείτε: «Εδώ υπήρξε τύπος – που είναι κάτι δοτό στη ΝοΔΕ – που τις προηγούμενες ημέρες προέβη σε αυτοψία στο χώρο της εκδήλωσης…», τι να πούμε παραπάνω; Η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού από τους ίδιους τους συμμετέχοντες που αντί να δουλεύουνε προτιμούνε να μιλάνε και τις περισσότερες φορές να λένε ανοησίες.
Ποιον να πρωτομαζέψει κι ο Μπάμπης;;;

Τέλος, από τους υπεύθυνος και ανεύθυνους αφήνεται να εννοηθεί πως ο υπουργός δεν θα παραβρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση στην Βόρεια Ελλάδα, υπό τον φόβο των κινητοποιήσεων των οπαδών του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων, λόγω των «μαγικών» αποφάσεων της κυβέρνησης που κατάφερε και έστρεψε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα εναντίον της.

Αν αυτός είναι ο λόγος – και μόλις μερικούς μήνες μετά την εκλογή τους – οι υπουργοί της ΝΔ φοβούνται να κυκλοφορήσουν, τότε βράσε όρυζα (Μάκη μου).

logo podas

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Βρίσκεται πίσω από πολλές προεκλογικές εκστρατείες. Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment