OFF THE RECORD

Πολλές μικρές στιγμές από μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση

Πραγματικά μεγάλη η συγκέντρωση Μπαραλιάκου στην Εκάβη της Κατερίνης. Η μεγάλη αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από νωρίς, τουλάχιστον 20 λεπτά πριν τις 12 που ήταν η πρόσκληση. Ο βουλευτής Πιερίας, που είχε στο πλευρό του την σύζυγό του Μελίνα Κορομήλη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους διά χειραψίας στην είσοδο της αίθουσας.

Την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, συμπλήρωσε και ένα ασφυκτικά γεμάτο πεζοδρόμιο. «Τόσο κόσμο είχε μόνο ο Κάκαλος και ο Κωνσταντόπουλος στις καλές εποχές τους», μου θύμισε καλός φίλος από την Καρίτσα. Η αλήθεια είναι πως χρόνια είχα να δω τόσο κόσμο σε εκδήλωση στην Εκάβη, ειδικά σε εκδήλωση βουλευτή.

Με στάση στην Κατερίνη, στην εκδήλωση Μπαραλιάκου, συνδύασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Στέλιος Πέτσας την παρουσία του στον χορό της ΝοΔΕ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Έφθασε στην Κατερίνη οδικώς και μάλιστα στην ώρα του. Τον συνόδευσε στην αίθουσα, από την δεύτερη είσοδο της Εκάβης, ο φίλος του βουλευτή και πιθανά τελετάρχης της εκδήλωσης κ. Βαγγέλης Καρπούζας.

Καλή η ομιλία Μπαραλιάκου που «σημαδεύτηκε» από τέσσερα σημεία. Το κυβερνητικό έργο, την αγάπη για την Πιερία, την οικογένειά του με ιδιαίτερη αναφορά σε αυτούς που «έφυγαν» και τον Αντώνη Σαμάρα.
Για το κυβερνητικό έργο και την αγάπη για τον τόπο μας δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το γεγονός πως ο Φώντας συνεχίζει να γυρίζει την Πιερία και είναι δίπλα στους ανθρώπους της.
Για τον Αντώνη Σαμαρά: Με τον χαιρετισμό του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ ξεκίνησε η εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Αντώνη Σαμαρά από τον ίδιο τον βουλευτή. Κάποιοι ίσως να παρεξήγησαν. Θεωρώ πως ο Μπαραλιάκος δεν ξεχνά με ποιον αρχηγό πολιτεύθηκε για πρώτη φορά το 2012, όπως δεν ξεχνά και τις σαμαρικές καταβολές του. Αυτό τον τιμά!
Όπως τον τιμά και το γεγονός πως θυμήθηκε και τους ανθρώπους που «έφυγαν» από κοντά του τα τελευταία χρόνια. Η αναφορά σε αυτούς αποτελεί δείγμα της προσωπικότητάς του.

Αμέσως μετά την αναφορά πήρε τον λόγο και η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου. Μίλησε και αυτή με τη σειρά της για «αυτούς που έφυγαν» αλλά και για τον πρωταγωνιστή της σημερινής εκδήλωσης. Συγκινημένη, σύντομη, άνετη και περιεκτική.

Γενικότερα, η «επίγευση» της εκδήλωσης είναι πάρα πολύ καλή. Πλήθος κόσμου, μη κουραστικές ομιλίες, σωστό timing και… ωραίος μπουφές. Πιστεύω πως όλοι έχουν κάτι καλό να θυμούνται!

Τελικά το φλουρί ποιος το βρήκε;

Χρόνια Πολλά λοιπόν! Φώντα, Υγεία και τα καλύτερα στην οικογένειά σου!

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα