Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής την περίοδο Σεπτεμβρίου 2019 – Αυγούστου 2021 (δες ΕΔΩ) ο δήμαρχος ήταν σαφής: “Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος…”
Αυτό που απομένει να ξεκαθαριστεί, από την πλευρά Νταντάμη, είναι το δικό του πολιτικό μέλλον και των δημοτικών του συμβούλων που συμμετέχουν στη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.
Γεγονός είναι ότι ο συνδυασμός Νταντάμη έπαψε να υφίσταται από τη στιγμή που “σε μια στιγμή” έδωσαν τα χέρια μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών.
Κι αυτά τα δύο χρόνια συνδιοίκησης έκαναν μαζί πολλά, που δεν χωράνε ούτε σε 100 σελίδες, τι κι αν χώρεσαν σε μόλις 17.
Η αντίδραση Νταντάμη στην ερώτηση του olympusmera.gr για το “τι μέλλει γενέσθαι” έκρυβε έκπληξη και εκενυερισμό που αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Δεν είχε όμως απάντηση.
Να μας συμπαθά ο κύριος Γιώργος αλλά κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσει στην ουσία του ζητήματος.
Διότι δεν μπορεί να χαμογελά – on camera πριν τη συνέντευξη τύπου – στην ατάκα Κουκοδήμου: “Ερχόμαστε όλο και πιο κοντά” και να μην απαντά στην ερώτησή μας. Γιατί παραπολιτική είναι τα γελάκια, πολιτική πρόθεση είναι η απάντηση.
Η αλήθεια είναι πως πολλά ειπώθηκαν στη συνέντευξη απολογισμού για τα 2χρονα της θητείας Κουκοδήμου-Νταντάμη στη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης. Μεταξύ των οποίων και αρκετές ανακρίβειες που θα αναδειχθούν τις επόμενες ώρες – ημέρες.
Αυτό όμως που σηματοδοτεί η παρουσία Νταντάμη στη συνέντευξη τύπου και τα όσα είπε είναι το γεγονός ότι οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται και είναι ικανοποιημένοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Κι αν ο Κουκοδήμος εμφανίζει ένα προφίλ συναινετικό και υπεράνω, ο Νταντάμης είναι εκεί για να “καρφώσει” όποτε χρειάζεται.
Κι η άποψή μας είναι πως έτσι θα συνεχίσουν, ως το τέλος.
olympusmera.gr
Σχολιάστε το άρθρο