FOOD & BEVERAGE MEDIA

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι T…HELEON (όχι απλά τέλειο)!

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι απλά τέλειο! Για την ακρίβεια θα είναι T…HELEON! 

Στους πρόποδες του Ολύμπου, δίπλα στη θάλασσα η οικογένεια του κ. Στέφανου Μπίντα αξιοποιώντας το φυσικό κάλλος της περιοχής και τη δυναμική του χώρου έχει δημιουργήσει στην Πλάκα Λιτοχώρου έναν επίγειο παράδεισο που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Η υψηλή αισθητική, η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τη θαλάσσια αύρα συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό με φόντο το επιβλητικό βουνό των Θεών. 

Ωστόσο, το HELEON, ειδικά φέτος, αναμένεται να ξεχωρίσει για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο: την ποιοτική κουζίνα του. 

Ο head chef Γιάννης Τσιτακίδης μίλησε στο OlympusMera.gr λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη την Παρασκευή 21 Μαΐου για το διαφορετικό που θα γευθούν οι επισκέπτες στο εστιατόριο του HELEON. 

“Το μότο μου είναι ότι στο τέλος πάντα η ποιότητα κερδίζει” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιτακίδης. Όπως σημειώνει, στο φετινό μενού αναδεικνύονται και αναβαθμίζονται αγαπημένες ελληνικές γεύσεις. 

“Χρησιμοποιούμε τοπικά, βιολογικά προϊόντα που συνιστούν κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής μας”

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα