Την πρόθεσή τους για τη δημιουργία ψηφιακού ημερολογίου εκδηλώσεων ανακοίνωσαν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προώθησης.


Οι κ.κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης και Γεώργιος Καραλής αναφέρθηκαν στην επιδίωξή τους να συμπεριλάβουν τις εκδηλώσεις όλων των φορέων σε ένα ψηφιακό καλεντάρι προσβάσιμο και αναγνώσιμο από όλους τους επισκέπτες της περιοχής.
Τα προβλήματα συμμετοχής των δήμων στον ΠΟΤΑΠ παραμένουν
Σε ερώτηση του olympusmera.gr για τα προβλήματα που υπάρχουν στη σύνθεση του ΠΟΤΑΠ και συγκεκριμένα στη συμμετοχή των δήμων της Πιερίας σε αυτόν ο κύριος Τσιτλακίδης απάντησε ότι βρισκόμαστε σε φάση “αποκρυσταλλοποίησης του νομικού πλαισίου” ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον. Παράλληλα δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή της Π.Ε. Πιερίας στο όλο εγχείρημα.
Δείτε αναλυτικά την απάντηση του προέδρου του ΠΟΤΑΠ:
Σχολιάστε το άρθρο