ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ MEDIA

Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς σε ολόγραμμα (βίντεο)

Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς σε ολόγραμμα (βίντεο)

Το πρώτο τρισδιάστατο κινούμενο ολόγραμμα ανθρώπου σε φυσικό μέγεθος στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι παριστάμενοι στην Εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αποκατάσταση της οικίας του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά στην Κηφισιά, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου.

Η ταινία προβλήθηκε επί της πρόσοψης της Οικίας Μελά στην Κηφισιά για την εκδήλωση παρουσίασης της αποκατάστασης του κτιρίου από το Υπουργείο Άμυνας. H μουσική είναι του Σταμάτη Σπανουδάκη και η σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης στην οικία, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν το πρώτο κινούμενο ανθρώπινο ολόγραμμα στην Ελλάδα που δημιούργησε ειδικά για την Οικία Μελά η εταιρία White Fox A.E. Το ολόγραμμα του εθνικού ήρωα κινείται, κάθεται στο γραφείο του και συντάσσει την επιστολή που απηύθυνε προς τους νεαρούς Ευέλπιδες: « η ζωή σου είναι πόλεμος και χρέος σου η νίκη!» «Πρόκειται για μια επιστολή με νοήματα διαχρονικά, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και του τρόπου σκέψης των Ευέλπιδων και είναι εξαιρετικά επίκαιρη. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία, αποτέλεσμα πολύμηνης δουλειάς από την ομάδα μας» δήλωση η Δ.Σ. της White Fox, κ. Αναστασία Μάνου.

Δείτε την ταινία:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα