FOOD & BEVERAGE

FRUIT LOGISTICA 2022 – Βερολίνο | Με φυσική παρουσία και διεθνείς συμμετοχές

Στο Βερολίνο από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2022

Η FRUIT LOGISTICA, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία φρέσκων φρούτων και λαχανικών, πραγματοποιείται για άλλη μια φορά ως φυσική εκδήλωση στο Βερολίνο από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2022. Μαζί με την τριπλή προσέγγιση της φρέσκιας έμπνευσης, τις καλύτερες πληροφορίες και νέα επιχειρηματική ευκαιρία, το FRUIT LOGISTICA 2022 θα δώσει στον κλάδο μια ματιά στο μέλλον και θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί το εμπόριο φρούτων μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

“Η επιθυμία για προσωπικές συναντήσεις σε ένα φυσικό γεγονός είναι τεράστια, ειδικά επειδή δεν ήταν δυνατό τόσο καιρό. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες εταιρείες δίστασαν να εγγραφούν. Αλλά αυτή η επιφυλακτικότητα μειώνεται συνεχώς επειδή οι διεθνείς χώροι των συνεδρίων, συμπεριλαμβανομένου του Βερολίνου, έδειξαν ότι τα φυσικά γεγονότα είναι δυνατά και πάλι. Είμαστε πολύ μακριά στο σχεδιασμό και στείλαμε τις προτάσεις τοποθέτησης στους εκθέτες μας “, λέει ο Kai Mangelberger, Αναπληρωτής Διευθυντής της FRUIT LOGISTICA.

Ακόμη και τώρα, ο αριθμός των εγγεγραμμένων εκθετών για την FRUIT LOGISTICA 2022 είναι κοντά σε αυτόν της τελευταίας διοργάνωσης και το επίπεδο της διεθνούς ποικιλομορφίας είναι πολύ θετικό με εταιρείες από 68 χώρες. “Με βάση το προηγούμενο ποσοστό εγγραφής, περιμένουμε πάνω από 2.000 εκθέτες για το FRUIT LOGISTICA 2022”, λέει ο Kai Mangelberger. Παρόλο που οι περισσότεροι εκπρόσωποι είναι από την Ευρώπη, η Κεντρική και η Νότια Αμερική εξακολουθούν να εκπροσωπούνται επίσης σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, το FRUIT LOGISTICA 2022 δεν θα είναι μόνο πολύ διεθνές, αλλά θα αντικατοπτρίζει επίσης ολόκληρη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας για φρέσκα προϊόντα σε περισσότερες από 25 αίθουσες, από τους παραγωγούς μέχρι τα σημεία πώλησης, καθώς και βασικούς παράγοντες του κλάδου.

Οι Dole, Fyffes, SanLucar και Zespri, μεταξύ άλλων, θα εκπροσωπήσουν τη βιομηχανία φρέσκων προϊόντων. Η Maersk και η Ethihad Cargo θα είναι μεταξύ των εκπροσώπων logistics, καθώς και η Edeka για λιανική πώληση τροφίμων, η Sormac και η Greefa από μηχανήματα και τεχνολογία και το Euro Pool System από τη συσκευασία. BioTropic, το Bundesvereinigung der Erzeugerorganisationen Obst und Gemüse (BVEO), το Driscoll’s και το Fruit Masters επιβεβαιώνονται επίσης.

«Τους τελευταίους 18 μήνες μάθαμε ότι είναι δυνατή η πραγματοποίηση διεθνών συναντήσεων ενώ κάθεστε στο γραφείο. Αλλά μάθαμε επίσης ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευχαρίστηση και την απτότητα της διεξαγωγής μιας συζήτησης vis vis. Ανυπομονούμε να εκθέσουμε στο FRUIT LOGISTICA καθώς αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωμένη εκδήλωση στη βιομηχανία φρούτων και λαχανικών παγκοσμίως», λέει η Rita Biserni, υπεύθυνη Διεθνούς Μάρκετινγκ στην ιταλική εκθέτρια Alegra. «Επιτέλους μπορούμε να βρεθούμε ξανά πρόσωπο με πρόσωπο σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τα φρούτα και τα λαχανικά, την FRUIT LOGISTICA 2022 στο Βερολίνο. Επανασύνδεση του κόσμου της φρεσκάδας. Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τους πολύτιμους συνεργάτες μας και τις νέες δυνατότητες για να δείξουμε τις εξελίξεις στις οποίες εργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια!». λέει ο Bert Haffmans, Διευθύνων Σύμβουλος του Ολλανδού εκθέτη Sormac.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα