Ο σεφ Δημήτρης Τζιοβάρας προτείνει μια υγιεινή πράσινη σαλάτα για την αρχή του Lockdown 2

Αναλυτικά οι απλές οδηγίες για την πράσινη σαλάτα με φρούτα του δάσους και μπουράτα*:
Φτιάχνουμε μία βινεγκρέτ με οξύμέλι – μουστάρδα – Ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε ρόκα, γαλλική σαλάτα και iceburg
Και πάνω μία Μπουράτα
Επιπλέον βάζουμε καβουρδισμένος ξηρούς καρπούς αρεσκείας μας.
Καλή σας όρεξη
*Η μπουράτα (burrata) είναι ένα φρέσκο τυρί από την Ιταλία και στη γλώσσα τους σημαίνει «βουτυρωμένος». Παράγεται από γάλα βούβαλου ή/και αγελαδινό γάλα, πυτιά και κρέμα γάλακτος. Στην ουσία πρόκειται για μοτσαρέλα με πλούσια βουτυράτη γεύση και μαλακό, υγρό εσωτερικό, που αποτελείται από μοτσαρέλα αναμεμειγμένη με κρέμα γάλακτος.
Σχολιάστε το άρθρο