ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέντρο Γραμμάτων & Τεχνών Δίου | Έκοψε την πίτα – Έκανε απολογισμό

Παρουσία πολλών μελών και φίλων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, παρουσίασε τον απολογισμό της δράσης του για το 2022 καθώς και τον προγραμματισμό για το 2023.

Τον διοικητικό απολογισμό παρουσίασε ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος, ενώ τον οικονομικό, η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Νατάσα Βασιλείου. Ο απολογισμός καθώς και ο προγραμματισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Τη συνέλευση συντόνισε  η πρόεδρος Μαρία Γκριμούλα, ενώ χαιρετισμό στα μέλη του συλλόγου και στα παιδιά της Ορχήστρας Νέων Δίου, απηύθυνε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της συνέλευσης, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας. Των μελών του συλλόγου έκοψε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Καλαιτζής, ενώ των μελών της ορχήστρας, ο μαέστρος Νίκος Πατρής.

Τυχεροί στάθηκαν ο αντιδήμαρχος Θανάσης Καλαιτζής, το φλουρί του οποίου αντιστοιχούσε σε ένα βιβλίο, ενώ το φλουρί της ορχήστρας έτυχε ο Απόστολος Κωνσταντινίδης, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα tablet.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα