ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Πιστή στο εορταστικό ραντεβού της, η Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών και το φωνητικό σύνολο “de profundis”, χάρισαν κι εφέτος στους παριστάμενους μια εξαιρετική μουσική βραδιά, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στον κατάμεστο Ιερό Ναό της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης. Συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Ο.Π.Π.Α.Π Δήμου Κατερίνης.

Πρόκειται για μια μοναδική και εξαιρετική χριστουγεννιάτικη συναυλία «θεσμό», παρόμοια με αυτές που πραγματοποιούνται σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, την οποία η Κατερίνη «λαχταρά» κάθε χρόνο και που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο μουσικόφιλο και μη κοινό της πόλης μας. Την δύσκολη και πολύπλοκη οργάνωση της βραδιάς ανέλαβε η Εφορεία Χορωδίας της Ε.Π.Μ. με την έφορο Μαρία Βούλγαρη και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.κ. Γεωργίου, οι βουλευτές Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου, Σάββας Χιονίδης και Μπέτυ Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο π. Αιδέσιμος της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης Ιωάννης Υφαντίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Τζήμας, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης Ιωάννης Νταντάμης, Δημοτικοί σύμβουλοι και Πολιτευτές.

Η Ε.Π.Μ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Κατερίνης, τον Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Επίσης, η Ε.Π.Μ. ευχαριστεί θερμά, όλους τους συντελεστές που συνέπραξαν αφιλοκερδώς στο πλευρό του συλλόγου, το Πρεσβυτέριο της Ε.Ε.Ε. Κατερίνης για τη διάθεση του Ιερού Ναού, και όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν στο
Κοινωνικό Παντοπωλείο.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας