ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ | “Γιορτάζουμε τη μουσική”

Στον αρχαιολογικό χώρο «Τύμβος Α» του Κορινού – Αύριο Τρίτη 21/06 & ώρα 20:30 – Συναυλία

Με τη γιορτή της μουσικής, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής», στον αρχαιολογικό χώρο «Τύμβο Α» του Κορινού Πιερίας, ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.

Με στόχο την ανάδειξη του Μνημείου και του συγκεκριμένου χώρου ευρύτερα, ο Δήμος Κατερίνης για πρώτη φορά πραγματοποιεί εκδήλωση, με φόντο τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο, αύριο Τρίτη 21/06 & ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συμμετέχουν: Βυζαντινός χορός & Παραδοσιακή Χορωδία – Ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»

• Λεμονή Μαρία μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

• Αικατερίνη Δάμπαση καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας

• Φωνητικό σύνολο“Cantus Novus Femina”, Κύπρος

• Καθηγητές Μουσικού Γυμνάσιου και Λυκείου Κατερίνης

• Μουσικό σχήμα “Animus”

• Φωνητικό σύνολο “De Profundis”

Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορευτικά σχήματα (Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης, Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σημείωση: Ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι επισκέψιμος από τις 19:00 για ξενάγηση από τους αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας