ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το εκθετήριο του Μαστόδοντα επισκέφθηκε η Άννα Μάνη

Η βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μάνη επισκέφθηκε το εκθετήριο του Μαστόδοντα στη Νεοκαισάρεια. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου “Μαστόδοντας- Νεοκαισάρεια”:

Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ο Όμιλός μας υποδέχθηκε την βουλευτή κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου.

Κατά την επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Εκθετηρίου και να δει τα εκθέματα του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας. Ενημερώθηκε από τα μέλη του Ομίλου μας για τις ενέργειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκθεση. Για την συνεργασία και την συνεχόμενη υποστήριξη που έχουμε με το Τμήμα Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. Για τις συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους παλαιοντολόγους ανά τον κόσμο.

Συζητήσαμε για τον σχεδιασμό και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε έως και την περάτωση του Εκθετηρίου. Τις προοπτικές που διανοίγονται για όλη την Πιερία με την ανάπτυξη μιας νέας Τουριστικής Θεματικής Ενότητας, αυτήν της Γεωπαλαιοντολογίας. Για την δυνατότητα που θα έχει από εδώ και πέρα η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Νομού μας να αντλήσει γνώση και εμπειρίες μέσα από την επίσκεψη στον χώρο του Εκθετηρίου.

Η Κα Μάνη εξέφρασε την ικανοποίηση της από το τελικό αποτέλεσμα και τόνισε την υποστήριξή της στην προσπάθειά μας.Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Βουλευτού στο Εκθετήριο του Μαστόδοντα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας