ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, το απόγευμα της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου.

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκαν, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας,

ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Οδυσσέας Μανωλόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ.  κ.κ. Λένα Γεωργούλη, Ραφαήλ Μετενίδης και Βασίλειος Δήμου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΡ.ΦΕ.Ο. αρχικά αντάλλαξαν με την κα Σοφία Μαυρίδου ευχές για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια αναφέρθηκαν στους σκοπούς και το πρόγραμμα της διοργάνωσης του φετινού καλοκαιριού. Παράλληλα ενημέρωσαν εκτενώς την Αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτουν για τη νέα χρονιά.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς της και της αμέριστης στήριξής της στην επιτυχή διοργάνωση  του Φεστιβάλ Ολύμπου όλα αυτά τα χρόνια,  ο Πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο.  κ. Παπαχρήστος απένειμε στην κα Μαυρίδου το πρώτο αντίτυπο του επετειακού λευκώματος που εκδόθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων διαδρομής του Φεστιβάλ Ολύμπου και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Η κα Μαυρίδου κατ’ αρχήν συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, ευχόμενη καλή δύναμη στο έργο τους και επισημαίνοντας την άψογη και αγαστή τους συνεργασία.  Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, με δεδομένη την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριοποίησή της σε θέματα προαγωγής  της τέχνης και του πολιτισμού, δεσμεύθηκε ότι τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας όσο και η ίδια προσωπικά θα συνεχίζουν να στηρίζουν ενεργά τις δράσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου.

«Το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί για την Πιερία, τον μεγάλο πρεσβευτή προβολής της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας. Στηρίζουμε δυναμικά και έμπρακτα το Φεστιβάλ Ολύμπου και με υπερηφάνεια γινόμαστε κοινωνοί του αξιοθαύμαστου πολιτιστικού μας κεφαλαίου, που αναμφισβήτητα συμβάλει στην πολιτιστική, καλλιτεχνική, και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ευχόμαστε στον κορυφαίο αυτό θεσμό καλό ξεκίνημα στη νέα πεντηκονταετία», όπως τόνισε η κα Σοφία Μαυρίδου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της κ. Αντιπεριφερειάρχη για το Φεστιβάλ  Ολύμπου, από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε στη θέση αυτή. Στη θητεία της  έχουν λυθεί πολλά από τα χρόνια  προβλήματά του, με κύριο τη στέγασή του. Στη συνάντησή μας δεν χρειάστηκε να καταθέσουμε τα αιτήματά μας, μας πρόλαβε ανακοινώνοντας με συγκεκριμένες ενέργειες και αριθμούς, τη φετινή στήριξη  του Φεστιβάλ Ολύμπου. Η νέα διοίκηση του ΟΡΦΕΟ ξεκινά ενθαρρυντικά τη διοργάνωση του 51ου  Φεστιβάλ Ολύμπου και την ευχαριστεί θερμά για την γενναιόδωρη υποστήριξή της ».

 H συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών για συνεργασία με στόχο την αναβάθμιση του πολιτιστικού κεφαλαίου της Πιερίας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα