ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού | Προσκαλεί τα μέλη του για συμμετοχή στις 2 εκδηλώσεις των “Αικατερινείων 2021”

Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού | Προσκαλεί τα μέλη του για συμμετοχή στις 2 εκδηλώσεις των "Αικατερινείων 2021"

Η πρόσκληση έχει ως εξής:

Με αφορμή τη φετινή επέτειο της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν δύο τιμητικές εκδηλώσεις για τον σύλλογο που υπηρετήσαμε αλλά και καταξίωσε την Κατερίνη και την Πιερία γενικότερα, με επίγραμμα «60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

  Η πρώτη είναι η έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων και κειμηλίων. Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, στις 7 το βράδυ και φιλοξενείται μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2021 στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην Τσαλοπούλειο).

  Η δεύτερη είναι η βραδιά τιμής στον Πιερικό, μια εκδήλωση αναμνήσεων και τιμητικών διακρίσεων σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φορείς. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη).

  Η διοίκηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, καλεί όλους τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές που τιμήσαμε αγωνιζόμενοι στον κορυφαίο σύλλογο του τόπου μας καθώς και τους φιλάθλους, να παραστούμε στις δύο εκδηλώσεις, επικροτώντας με αυτό τον τρόπο την τόσο τιμητική απόφαση του Δήμου Κατερίνης και του Οργανισμού του.

  Οφείλουμε να ανταποκριθούμε ως τιμώμενοι σε αυτούς που μας τιμούν.

                                       Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Πιερικού

Πρόσφατα άρθρα