ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειρηνική συγκέντρωση-διαμαρτυρία από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Πιερίας στην Κατερίνη (24/4 στις 19:00)

Για το σύνολο των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από την παρατεταμένη περίοδο της πανδημίας

Ειρηνική συγκέντρωση-διαμαρτυρία από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Πιερίας στην Κατερίνη (24/4 στις 19:00)

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιου, που θα ψάλλει επιμνημόσυνη δέηση για τους ηρωικώς πεσόντες κατά την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, η νεοσυσταθείσα Συντονιστική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Πιερίας θα πραγματοποιήσει ειρηνική συγκέντρωση-διαμαρτυρία το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Πιερίας σας ενημερώνει ότι,

Tο Σάββατο 24 Απριλίου 2021 καιώρα 17:00μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί – με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων – ειρηνική συγκέντρωση-διαμαρτυρία για το σύνολο των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από την παρατεταμένη περίοδο της πανδημίας, τα οποία αφορούν όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τόσο του νομού Πιερίας όσο και της Χώρας μας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα ψάλλει επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο, για τους ηρωικώς πεσόντες κατά την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου και ομιλία από εκπρόσωπο της διοργανώτριας Συντονιστικής Επιτροπής, όπου θα αναδειχθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση κοινού ψηφίσματος προς αποδοχή.

Εκ της Συντονιστής Επιτροπής

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα