ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα ΟΡ.ΦΕ.Ο. για την παγκόσμια ημέρα Φεστιβάλ

Μήνυμα ΟΡ.ΦΕ.Ο. για την παγκόσμια ημέρα Φεστιβάλ

Ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, ευρύτερα γνωστός ως UNESCO, καθιέρωσε την τέταρτη ημέρα του Ιουλίου, ως η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

  Μια επιλογή που προσάπτει τη δέουσα σημασία, αναγνώριση και συμβολή των Φεστιβάλ, όλων των μορφών, στην καταγραφή και ανάδειξη μέσω του Φεστιβαλικού θεσμού, του πνεύματος και της τέχνης.

  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) αξιόλογο κομμάτι στην κοινωνία αυτής της τόσο σημαντικής πολιτισμικής οικογένειας, χαιρετίζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, δηλώνοντας την διαρκή και αέναη παρουσία του στο μετερίζι της πολιτιστικής δημιουργίας.

  Φέτος, παρά την γνωστή πανδημία, το Φεστιβάλ Ολύμπου δυναμικά συνεχίζει και τούτο το καλοκαίρι για τεσσαρακοστή ένατη χρονιά το παραγωγικό του έργο και σας καλεί όλους συνοδοιπόρους στα μοναδικά καλλιτεχνικά μονοπάτια, αντάμα με μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά, αναλόγια, αρχαιολογικές ομιλίες και περιπάτους. Περιδιαβαίνοντας παράλληλα τους ιερούς χώρους στα ριζά του Ολύμπου και των Πιερίων.

  Εδώ στη μακαριστή από τους Θεούς, γη της Πιερίας.

                                                                Για το Δ.Σ.

                                                     Γρηγόρης Παπαχρήστος

                                                        Πρόεδρος ΟΡ.ΦΕ.Ο.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας