ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Χατζηχριστοδούλου | Αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του νομού

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τη διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: “Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του νομού μας” 

Χατζηχριστοδούλου | Αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του νομού

Δίπλα στο Φεστιβάλ Ολύμπου θα σταθεί και φέτος το Επιμελητήριο Πιερίας επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και της επιμελητηριακής κοινότητας στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του νομού. 

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου υποδέχθηκε, το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020, στο γραφείο του, τον πρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΡ.ΦΕ.Ο κ. Οδυσσέα Μανωλόπουλο διαβεβαιώνοντάς τους ότι, ειδικά φέτος που η πολιτιστική δραστηριότητα στη χώρα έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα από τις συνέπειες του κορωνοϊού, θα υποστηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου να σταθεί όρθιο. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΟΡ.ΦΕ.Ο κ. Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου. 

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου αναφέρθηκαν στις ειδικές συνθήκες, σύμφωνα με τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το φετινό καλοκαίρι. Αναγνώρισαν επίσης στο πρόσωπο του κ. Χατζηχριστοδούλου τη διαχρονική στήριξη  του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Φεστιβάλ, που ειδικά φέτος καθίσταται πολύτιμη. 

“Είναι υποχρέωσή μας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να στηρίξουμε το Φεστιβάλ Ολύμπου που μετρά μισό αιώνα ζωής και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από υψηλού επιπέδου πολιτιστικές δραστηριότητες όπως αυτές που προσφέρει το Φεστιβάλ Ολύμπου και το Επιμελητήριο δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους όλου του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι, ακόμη και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, το Φεστιβάλ Ολύμπου θα δώσει τα διαπιστευτήριά του”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.  

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας