ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο δρόμο για την… Περιφέρεια ο Λιακόπουλος;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται ότι αποκτά το ψηφοδέλτιο του Τζιτζικωστα στην Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εκεί όπου, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο σημερινός επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα” Θανάσης Λιακόπουλος.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που, αν επιβεβαιωθεί, προσδίδει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην προεκλογική κούρσα του Β΄Βαθμού αυτοδιοίκησης στην Πιερία.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Λιακόπουλος προέρχεται από μια ιδιαίτερα παραγωγική θητεία στην αντιπολίτευση του δήμου Κατερίνης όπου του δόθηκε η δυνατότητα να δείξει την πολιτική του οντότητα καθώς ήταν και παραμένει ένας από τους (λίγους η αλήθεια είναι) δημοτικούς συμβούλους με ισχυρό αντιπολιτευτικό λόγο και ουσιαστικές πολιτικές τοποθετήσεις.

Η δε εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του αντιδημάρχου καθώς και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και η διαρκής επαφή του με τους δημότες τον καθιστούν μια, αναμφισβήτητα, δυναμική και κυρίως χρήσιμη υποψηφιότητα για την Περιφερειακη Ενότητα Πιερίας.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα της σημερινής αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, όπως έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, θα είναι εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Φώτης Δρούγκας.

Ε.Δ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα