ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τη νέα διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ συναντήθηκε ο Γιάννης Ντούμος

Τις εγκαταστάσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Πιερίας επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος όπου είχε συνάντηση με το ΔΣ του οργανισμού. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ Μόσχος Λεοντιάδης, ο αντιπρόεδρος Γαβριήλ Σαϊδές και τα μέλη Κώστας Χαλιανδρός και Νίκος Μπουλούμης καθώς και μέτοχοι της εταιρείας. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε ο Χάρης Τσεχερίδης, το πέμπτο μέλος της νέα διοίκησης που εκλέχθηκε το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο κ. Ντούμος ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και κυρίως για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του οργανισμού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής μας. 

Παράλληλα οι δύο πλευρές συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στο ΚΤΕΛ και την τοπική αυτοδιοίκηση με γνώμονα τη διευκόλυνση των επισκεπτών και κατ΄ επέκταση την περαιτέρω αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των επιβατών-τουριστών. Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι του ΔΣ, εδράζεται και η δημιουργία τουριστικού γραφείου που διαθέτει πλέον τρία λεωφορεία. 

Όπως σχολίασε ο κ. Ντούμος στο περιθώριο της συνάντησης «η συμμετοχή νέων ανθρώπων, με όρεξη και μεράκι, στο νέο ΔΣ, δίνει νέα δυναμική στις υπεραστικές μεταφορές του νομού». 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας