ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τσαβλής | Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2023

Το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τσαβλής | Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2023

Υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2023 στον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής.

«Συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία σε ένα πολύ δυναμικό, σύγχρονο, συναινετικό και με πολλή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη μας κίνημα ενεργών πολιτών, που ζυμώνεται, οργανώνεται και θα διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου», είπε ο κ.Τσαβλής από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Απηύθυνε και κάλεσμα προς όλους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες να συμμετέχετε, να καταθέσετε την πρότασή σας, την αγάπη και την ελπίδα σας, διότι χωράμε όλοι. Είμαστε πολλοί και από παντού». ‘Οπως υπογράμμισε ο κ.Τσαβλής στη Θεσσαλονίκη «υπάρχουν αιρετοί που θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τις πολιτικές καταβολές του καθενός, και κυρίως υπάρχουν δημότες που ενδιαφέρονται ειλικρινά. Άνθρωποι που συμμετέχουν σε εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, πρωτοβουλίες, άνθρωποι που καταθέτουν πολύτιμο προσωπικό ελεύθερο χρόνο ή επαγγελματικό χρόνο για να προσφέρουν στην πόλη. Όλοι αυτοί, όλοι εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να γίνει η αρχή να απαλλαγεί η πόλη από αυτήν την διοίκηση της ανικανότητας και της αποτυχίας ακόμα και στα επουσιώδη».

Νωρίτερα, άσκησε σκληρή κριτική στη διοίκηση του κ.Ζέρβα και στον δήμαρχο προσωπικά για το έργο που έχει επιτελέσει από την αρχή της θητείας του. «Έχετε δει ακέφαλο κοτόπουλο κύριοι συνάδελφοι; Που τρέχει από δω κι από κει και πέφτει ανεξέλεγκτα πάνω σε τοίχους διότι δεν έχει πια εγκέφαλο να το κατευθύνει; Αυτό θυμίζει η διοίκηση Ζέρβα. Κινήσεις χωρίς σκοπό, χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, κινήσεις πανικού εν όψει της θορυβώδους ήττας που έρχεται. Πανικού που οδηγεί σε παραβίαση της δημοκρατίας με ευθύνη φυσικά του Δημάρχου».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας