ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δίου-Ολύμπου | Ο Αστέριος Φαρμάκης νέος πρόεδρος στη Δ.Ε.Α.Δ.Ο.

Δίου-Ολύμπου | Ο Αστέριος Φαρμάκης στη Δ.Ε.Α.Δ.Ο.

Ο Φαρμάκης Αστέριος (πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας), στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. εκλέχτηκε ομόφωνα νέος πρόεδρος της και διαδέχτηκε, μετά από επιτυχημένη θητεία, τον Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο Τ.Ε. Νικόλαο Λαπάτση από τη Νέα Έφεσσο.

Ο νέος Πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. αναλαμβάνει την ευθύνη της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης σε μια κρίσιμη φάση της ιστορικής της πορείας. Μιας πορείας που έπαιξε ενεργό ρόλο στην τοπική ανάπτυξη της περιοχής του Λιτοχώρου (αρχικά ως Δ.Ε.Α.Λ.) από το 1985, και αργότερα συνολικά ως Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Βιο.Πα. και Εκμετάλλευσης Αμμορυχείου Δίου – Ολύμπου – Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.

Με δήλωσή του, ο Φαρμάκης Αστέριος δήλωσε ότι «η επιχείρηση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την μελλοντική πορεία, τόσο σε ό,τι αφορά την οικονομική της ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό της σε εταιρεία παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων και υλικών τσιμέντου και αμμοχάλικων, όσο και για την κατασκευή – ανάπτυξη και διαχείριση του Βιοτεχνικού Πάρκου (Βιο.Πα) Λιτοχώρου σε συνεργασία με την Ε.Τ.Β.Α. (Επιχειρηματικά και Βιομηχανικά Πάρκα)» και κατέληξε «…η περίοδος είναι δύσκολη
αλλά ταυτόχρονα και ελπιδοφόρα με μεγάλες, ανοιχτές αναπτυξιακές προκλήσεις για την επιβίωση, την μακροημέρευση της Δημοτικής Επιχείρησης και την περιβαλλοντική προστασία σημαντικών περιοχών του δήμου μας που βρίσκονται στους πρόποδες του Ολύμπου.»

Η Διοίκηση της επιχείρησης, σε συνεργασία με τους εργαζομένους της και το Δήμο Δίου-Ολύμπου, είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν τους στόχους μας και να θέσουν σε νέα τροχιά την ιστορική Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα