ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρεμάτων στα διοικητικά όρια της ΠΕ Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η αποκατάσταση της παροχετευτικότητας των υδατορεμάτων μέσα στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αποτελεί κύριο και πρωταρχικό μέλημά μας, ώστε να αποτρέψουμε μεγάλης έκτασης φυσικών καταστροφών από νέα πλημμυρικά φαινόμενα. Σήμερα εκτελέστηκαν εργασίες στο ρέμα της Κάτω Μηλιάς».

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο γενικότερο πλάνο του καθαρισμού των ρεμάτων και της αποκατάστασης της παροχετευτικότητας των υδατορεμάτων, συνεχίζει τις εργασίες, με την απομάκρυνση φερτών υλικών από το ρέμα στην Κάτω Μηλιά.

«Σε αγαστή συνεργασία με όλους τους δήμους της Πιερίας, υλοποιούνται σωστικές ενέργειες για την αποκατάσταση της παροχετευτικότητας των υδατορεμάτων, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων σε επόμενη θεομηνία με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και της διασφάλισης της περιουσίας (δημόσιας και ιδιωτικής)». Σήμερα υλοποιήθηκαν εργασίες σε ρέμα που χωροθετείται στον Δήμο Κατερίνης», συμπληρώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα