ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ιδρύθηκε η Δημοτική Κίνηση Κατερίνης

Από “Δεκάδες δημότες του δήμου Κατερίνης” αγνώστων λοιπών στοιχείων

Στην ίδρυση της “Δημοτικής Κίνησης Κατερίνης” προχώρησαν “Δεκάδες δημότες του δήμου Κατερίνης” που συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους που στάλθηκε στα τοπικά ΜΜΕ: “Στη Δημοτική Κίνηση Κατερίνης συμμετέχουν όλοι οι δημοκράτες δημότες του δήμου μας, ανεξαρτήτως της κομματικής τους ένταξης, της καταγωγής τους και της θρησκευτικής επιλογή τους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δεκάδες δημότες του δήμου Κατερίνης συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο κέντρο της πόλης και ίδρυσαν την Δημοτική Κίνηση Κατερίνης. Οι δημότες του δήμου Κατερίνης αποκτούν την δυνατότητα της συλλογικής κοινωνικής έκφρασης και παρέμβασης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με αποκλειστικό κριτήριο, αναφορά και κίνητρο το δημόσιο συμφέρον το όφελος του δήμου και την εξυπηρέτηση του δημότη. Στη  Δημοτική Κίνηση Κατερίνης συμμετέχουν  όλοι οι δημοκράτες δημότες του δήμου μας, ανεξαρτήτως της κομματικής τους ένταξης, της καταγωγής τους και της θρησκευτικής επιλογή τους. Η επόμενη συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και σε αυτή θα γίνει η επιλογή του ονόματος, η εκλογή της συντονιστικής επιτροπής και θα ψηφιστεί η ιδρυτική διακήρυξη που είναι τώρα σε διαβούλευση. Η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος της συγκέντρωσης θα ανακοινωθούν έγκαιρα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της  Δημοτικής Κίνησης Κατερίνης kinisi.dimotiki@gmail.com μπορεί να απευθυνθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, για συμμετοχή στη διαβούλευση της ιδρυτικής διακήρυξης, να υποβάλλει υποψηφιότητα για εκλογή στην συντονιστική επιτροπή και να καταθέσει πρόταση για το όνομα.

Δημοτική Κίνηση Κατερίνης”

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα