ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με το.. στανιό “Πάλμα” θα ονομαστεί ο δρόμος Κορινού-Παραλίας – Σήμερα η τελετή ονοματοδοσίας παρουσία του Σέρβου αξιωματούχου (φωτό)

Οδός “Πάλμα” θα ονομάζεται από σήμερα ο παραλιακός δρόμος Κορινού – Παραλίας προς τιμήν του Σέρβου πολιτικού  Dragan Markovic Palma ο οποίος μάλιστα θα παρίσταται στην τελετή ονοματοδοσίας που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα. Οι αντιδράσεις είναι πολλές κυρίως από τους κατοίκους του χωριού του Κορινού ενώ την αντίθεσή τους έχουν διατυπώσει τόσο η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας όσο και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων. Να θυμίσουμε ότι και η αντίπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης είχε καταψηφίσει την συγκεκριμένη πρόταση της δημοτικής αρχής, όταν αρχικά η διοίκηση Κουκοδήμου ήθελε να ονομάσει Πάλμα το δρόμο Παραλίας-Ολυμπακής Ακτής. Δες εδώ.

Οι αντιδράσεις που υπάρχουν, κυρίως για το γεγονός ότι το όνομα του κ. Πάλμα φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις με οσμή σκανδάλου στην πατρίδα του, φαίνεται πως ήταν η αιτία για να τηρηθεί.. “σιγή ιχθύος” από τον κ. Κουκοδήμο και τη διοίκησή του σχετικά με τη σημερινή τελετή ονοματοδοσίας!

Εκτός αν όλα γίνονται τόσο μυστικοπαθώς επειδή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ως καθ΄ύλην αρμόδια, δεν έχει αποφανθεί ακόμα επί του θέματος και δεν έχει δώσει το “οκ”, όπως απαιτείται για την ονομασία του δρόμου.

Ούτε η απόφαση της Αποκεντρωμένης που εκκρεμεί, ούτε το σούσουρο που συνοδεύει το κ. Πάλμα αλλά ούτε και η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας φαίνεται ότι πτοούν τον κ. Κουκοδήμο που εδώ και τρεις μέρες φιλοξενεί τον Σέρβο αξιωματούχο σε παραλιακό ξενοδοχείο.

Η εξέδρα της σημερινής φιέστας προς τιμήν του Σέρβου αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος “Ενωμένη Σερβία” έχει στηθεί στα φανάρια της διασταύρωσης στην αρχή του δρόμου Κορινού-Παραλίας εκεί όπου θα λάβει χώρα η γιορτή για τον… μέγα ευεργέτη του τουρισμού του Κορινού και της Παραλίας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα