ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γ. Κωνσταντόπουλος | Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με αποφασιστικότητα και συμβολισμούς

Γ. Κωνσταντόπουλος | Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με αποφασιστικότητα και συμβολισμούς

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος κάνει γνωστή σε φίλους και ακολούθους την αποφασιστικότητά του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Με αναφορές στο παρελθόν δηλώνει την πρόθεσή του και δείχνει σε όλους πως μόνο περαστικός δεν είναι από την πόλη. Με πλήθος επαγγελματικών και πολιτικών επιτυχιών απαντά στα “χτυπήματα κάτω από τη μέση”.
Δεν σταματά εκεί όμως και υπόσχεται ότι όπως έκανε στο παρελθόν, μαζί με την Τουτούλα Νανάκου, γνωστή τη Θεσσαλονίκη στον χώρο της Αναπηρίας “δίνοντας ελπίδα και συνέχεια ζωής στα άτομα με Νοητική Υστέρηση”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, έτσι “και ΤΩΡΑ θα καταφέρω να εκλέξω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ΠΟΛΗΣ με ιστορία πάνω απο 2300 χρόνια ενα τέτοιο άτομο ΣΥΜΒΟΛΟ που θα δείχνει σε Όλους ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!!”

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση Κωνσταντόπουλου:

Ενόχλησε πολλούς μια πιθανή υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης….

Άρχισαν πάλι τα κτυπήματα κάτω από την μέση όπως το 2019 όταν ξανασυζητήθηκε και τότε στο πιο δυνατό πολιτικό επίπεδο στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων μετά από πρόταση του τότε Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης και άλλων κομματικών και κοινοβουλευτικών της Θεσσαλονίκης

Σήμερα άρχισαν με το ότι είμαι Περαστικός από την πόλη δεν ξέρω τι άλλο θα πούν…

Περαστικός λοιπόν…

Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 1983 με ιατρεία ως Παιδίατρος σε Εγνατία και Μητροπόλεως

Καθηγητής Ιατρκής στο ΑΠΘ με άπειρες εφημερίες σε Ιπποκράτειο ΑΧΕΠΑ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αντιπρόεδρος για πολλά χρόνια του ΦΣ

Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος με Πρόεδρο την Ευτυχία Νανάκου

Το πρώτα Ίδρυμα για ΑΜΕΑ που πέτυχα προσωπικά την δημοσιοποίηση του ώστε παιδιά γονείς και εργαζόμενοι να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον τους

Μέλος της Διοικητικής επιτροπής του μεγαλύτερου Ναού της πόλης του Αγίου Δημητρίου με Πρόεδρο τον Μακαριστό Ιωάννη Τασσιά

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη που για 50 χρόνια δεν άγγιζε την κλοπή του Μακεδονικού σήματος και επωνυμιών από την γειτονική χώρα και που το έκανα προσωπικό μου στοίχημα το αναγνώρισα επίσημα για όλες τις Ελληνικές Μακεδονικές Εταιρείες.

Κέρδισα όλες τις δίκες σε ένα Ευρωπαϊκό νομικό μαραθώνιο !

Και αρχίζουμε ένα επικοινωνιακό τσουνάμι για το αυτονόητο δίκιο μας!

Πρόεδρος της Εγνατία Οδός ΑΕ που απεγκλώβισα εγγυλωμένα για δεκαετίες έργα στην περιοχή Θεσσαλονίκης πήρα μια υπερχρεωμένη Εταιρεία του Δημοσίου την έκανα κερδοφόρα με αποθεματικά στα ταμεία 300 εκατομμύρια ευρώ!

Περαστικός λοιπόν με προσωπικό ιατρείο από το 1990 με Φαρμακείο η σύζυγος μου στην Βασιλίσσης Όλγας από το 1983 και με τον γυιό μου να φοιτά από 3 χρονών σε Μοντεσσοριανη Εκπαίδευση , Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και Κολλέγιο Ανατόλια

Περαστικός με μόνιμη κατοικία στη Θεσσσλονίκη τα τελευταία 45 χρόνια φορολογούμενος και ελεγχόμενος από την Δ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης!

Περαστικός επειδή για ένα διάστημα διετέλεσα Βουλευτής και Υφυπουργός Υγείας κσι Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις Κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή αντλώντας δύναμη από την εκλογική περιφέρεια Πιερίας όπου δραστηριοποιείται η οικογένεια μου επιχειρηματικά τα τελευταία 67 χρόνια με πάνω σπο 500 εργαζόμενους!

Όταν πρωτοκατέβηκα υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία γέμισαν με φέιγ βολάν την πόλη με το σύνθημα Μαύρο στο Θεσσαλονικιό γιατρό!

Τώρα κάποιοι καλούν μέσα από σάιτ για μαύρο στο Κατερινιώτη πρώην υπουργό!

Όπως διαψεύστηκαν τότε το ίδιο θα υποστούν και τώρα!

Έχω εμπιστοσύνη στους Θεσσαλονικείς που πάντα είχαν ευρύτητα σκέψης σε μια πόλη που ξέρει από που έρχεται που βρίσετσι και που πηγαίνει!!!

Ευχαριστώ τους εκατοντάδες Φίλους Θεσσαλονικείς από τους παραγωγικούς φορείς , το Πανεπιστήμιο , τον Αθλητισμό,τις γονεϊκές ομοσπονδίες παιδιών με αναπηρία που τόσο υπηρέτησα και τους φίλους από τις αστείρευτες δυνάμεις την κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης που μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω ….

Τους δίνω μόνο μια υπόσχεση όπως

ΤΟΤΕ έκανα γνωστή στον χώρο της Αναπηρίας την Θεσσαλονίκη μαζί με την Τουτούλα Νανάκου δίνοντας ελπίδα και συνέχεια ζωής στα άτομα με Νοητική Υστέρηση

Έτσι και ΤΩΡΑ θα καταφέρω να εκλέξω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ΠΟΛΗΣ με ιστορία πάνω απο 2300 χρόνια ενα τέτοιο άτομο ΣΥΜΒΟΛΟ που θα δείχνει σε Όλους ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!!

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας