ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεργασία της Π.Ε. Πιερίας με τη Hellenic Train για την ανάδειξη της Πιερίας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού

Συνεργασία της Π.Ε. Πιερίας με τη Hellenic Train για την ανάδειξη της Πιερίας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού

Συνεχίζονται οι από κοινού δράσεις προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με την εταιρεία Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ). Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ήδη  αναρτήσει στην ιστοσελίδα της την Πιερία ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, μέσα από ένα εκτενές αφηγηματικό και φωτογραφικό αφιέρωμα. Επιπλέον, θα αναρτηθούν άμεσα στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας διαφημιστικές αφίσες της Π.Ε. Πιερίας και θα διατίθεται τουριστικό ενημερωτικό υλικό της περιοχής (έντυπα) στους ταξιδιώτες, στα αντίστοιχα εκδοτήρια εισιτηρίων.

Παράλληλα, μέσα από τις διμερείς  επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά τον μήνα Ιούνιο, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εξασφάλισε από την Hellenic Train ειδική συνεργασία, ώστε αφενός να πραγματοποιηθεί διαφημιστική προβολή του Φεστιβάλ Ολύμπου 2022, αφετέρου να διευκολυνθούν και όσοι επιθυμούν να παρασταθούν στις προγραμματισμένες Παραστάσεις για το 2022. Συγκεκριμένα, η προωθητική πολιτική που θα ακολουθηθεί αφορά την παροχή έκπτωσης  20% με την επίδειξη του εισιτηρίου της Παράστασης για τα δρομολόγια Intercity προς την Κατερίνη στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας. Η μετάβαση στην Κατερίνη αφορά είτε την προηγούμενη μέρα της παράστασης, είτε κατά την ημέρα της Παράστασης. Η έκπτωση ισχύει και για εισιτήριο μετ’ επιστροφής, με δυνατότητα αναχώρησης από την Κατερίνη, είτε αυθημερόν, είτε την επόμενη ημέρα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεργάζεται πάντοτε με όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς για την προώθηση του υψηλής ποιότητας τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος και την ανάδειξη της περιοχής μας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού με πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Πρόσφατα άρθρα