ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ και με το προεδρείο και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΤΕΕ

Την Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε στο γραφείο της στην Π.Ε. Πιερίας, με τον Πρόεδρο ΤΕΕ/ΤΚΜ (Τεχνικό Επιμελητήριο/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), κο Γεώργιο Τσακούμη, τον Αντιπρόεδρο, κο Μιχάλη Παπαστεργίου, το μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, κο Δημήτρη Κουσκουρίδη, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ, κο Κωνσταντίνο Μπίσμπα, τον Αντιπρόεδρο, κο Δανιήλ Σαμαρά, το Γραμματέα, κο Απόστολο Πίτσια και τα μέλη, κο Κωνσταντίνο Βασιλειάδη και κο Νικόλαο Τσουπέη. Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πιερίας, κα Γιώτα Σινωπίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος για τεχνικά θέματα, καθώς επίσης και για προτάσεις αναπτυξιακών έργων υποδομών που αφορούν στην Πιερία, ενώ συζητήθηκαν και έργα που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Τέλος, τέθηκαν τα θεμέλια για μία άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΤΕΕ, και του ΤΕΕ του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς τα τεχνικά επιμελητήρια αποτελούν πολύτιμους συμβούλους της τοπικής αυτοδιοίκησης εξαιτίας της υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσίας τους σε επίπεδο τεχνικών έργων, που θεωρούνται απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των υποδομών, την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των πολιτών, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής κοινωνίας μας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας