ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη Γιορτή της Μητέρας

Μητέρα. Μία λέξη που μέσα της κρύβει χιλιάδες συναισθήματα. Την άνευ όρων αγάπη, τη στοργή, τη φροντίδα, μία λέξη που φέρνει στο νου το άρωμά της, το βλέμμα της, την αγκαλιά της, που όσων χρονών κι αν είσαι πάντα θα χωράς μέσα της και πάντα θα επιστρέφεις σε αυτήν για να αναθαρρεύεις και να συνεχίζεις τη ζωή σου. 

Η Γιορτή της Μητέρας δεν είναι μόνο η προσφορά ενός λουλουδιού ή ένα τηλεφώνημα για το “χρόνια πολλά, μαμά”. Είναι ημέρα ευγνωμοσύνης, για όσα μία μητέρα προσφέρει, για τον αναντικατάστατο ρόλο της, για τα ξενύχτια στο πλάι μας, όταν αρρωσταίναμε, για το χτυποκάρδι της όταν χτυπούσαμε στο παιχνίδι τα γόνατά μας, για την υπερηφάνεια της, όταν αποφοιτήσαμε από το σχολείο και για το χάδι της, όταν φύγαμε από κοντά της και ανοίξαμε τα φτερά μας με εφόδια τα λόγια της, την αγάπη της και την υπόσχεση, πώς ό,τι και να μας συμβεί αυτή θα είναι πάντα εκεί.

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει. Που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου» (Ελύτης)

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις μητέρες, σε αυτές που προσπαθούν να γίνουν, αλλά και στις μητέρες της καρδιάς, χρόνια μας πολλά!

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα