ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενθουσιάζει τους επισκέπτες το πάρκο των δεινοσαύρων

Μια μοναδική διαδραστική εμπειρία εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας βιώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες, καθώς και άτομα όλων των ηλικιών, που επισκέπτονται καθημερινά στο 1ο Φεστιβάλ Πάρκου του Δήμου Κατερίνης, το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», το πιο ελκυστικό και περιπετειώδες θεματικό  πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

«Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας, των δημοτών καθώς και των επισκεπτών, στο θεματικό πάρκο, στα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούμε στο 1ο Φεστιβάλ Πάρκου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε και με άλλες αντίστοιχες δράσεις. Στόχος μας να είναι καθημερινά το Πάρκο μας, «ζωντανό», ανοικτό σε όλους, με ψυχαγωγικό, καθώς και εκπαιδευτικό χαρακτήρα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η ενθουσιώδης υποδοχή σχολείων της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας καταγράφεται καθημερινά όπως προκύπτει και από την τριήμερη (έως τις 18/05) παράταση λειτουργίας, που έδωσε ο Δήμος Κατερίνης,  προκειμένου να ικανοποιήσει την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. 

Η γνωριμία με τους δεινόσαυρους για τα σχολεία περιλαμβάνει περιήγηση και ξενάγηση σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον με μεγάλα εκθέματα, φυτά και απολιθώματα. Παράλληλα, τα σχολεία επισκέπτονται το Εκθετήριο του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ-ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ», το οποίο συναντά σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», στην εποχή που τα γιγαντιαία αυτά πλάσματα κυριαρχούσαν στον πλανήτη μας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Ωράριο λειτουργίας: Όλη μέρα για επισκέπτες

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

09:00 – 13:00

Πληροφορίες:2351 350436 & 6976 364636.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα