ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Άνοιξαν και πάλι τα ΚΑΠΗ στην πόλη της Κατερίνης

Άνοιξαν και πάλι τα ΚΑΠΗ στην πόλη της Κατερίνης

Επαναλειτουργούν από χθες Δευτέρα 04/04, τα  δύο Κέντρα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Κατερίνης, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που βίωσαν τον φόβο της ασθένειας και παρέμειναν στις οικίες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, να επιστρέψουν στην καθημερινότητα και να έρθουν σε επικοινωνία και επαφή με οικεία πρόσωπα.

«Η επαναλειτουργία των δύο ΚΑΠΗ της πόλης γίνεται με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας των ηλικιωμένων, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα» διευκρινίζει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιώργος Τσιαλός επισημαίνοντας ότι: «Η τακτική επικοινωνία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, όπως διαπιστώνουμε τους γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και βελτιώνει την καθημερινότητά τους».

Σημειώνεται, ότι, όλοι οι ωφελούμενοι θα πρέπει κατά την είσοδό τους να επιδεικνύουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων), σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.