ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη Μαυρίδου στην έκθεση του ΕΟΣ Κατερίνης

Τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε στο Κέντρο Τεχνών “Εννέα Μούσες” (πρώην οικία Τσαλόπουλου) την έκθεση φωτογραφίας, εγγράφων και κειμηλίων από αρχής ιδρύσεως του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης με τίτλο “Ταξίδι στο Παρελθόν”.

Την ξενάγηση στην ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα έκθεση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Κατερίνης, κος Θεόδωρος Τεκιρίδης, ο οποίος ενημέρωσε την κα Μαυρίδου για την πλούσια ιστορία του συλλόγου, που μετράει πλέον 90 χρόνια πορείας και συγκαταλέγεται στους πρώτους ιστορικούς συλλόγους με έτος ίδρυσης το 1932. Η Αντιπεριφερειάρχης θαύμασε τόσο το φωτογραφικό υλικό, όσο και τα έγγραφα και τα μουσειακού χαρακτήρα κειμήλια, τα οποία κοσμούν αυτήν την περίοδο το Κέντρο Τεχνών της πόλης μας, ενώ ενημερώθηκε και για την πλούσια δράση του Ε.Ο.Σ., εντός, αλλά και εκτός της Πιερίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συζήτηση επί των εκθεμάτων, ενώ η κα Μαυρίδου διαβεβαίωσε τον πρόεδρο, πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα σταθεί δίπλα στον ΕΟΣ και θα συνεισφέρει στις προσπάθειες του συλλόγου σε ό,τι άπτεται των αρμοδιοτήτων της.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα