ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Π.Ε. Πιερίας αντιμετώπισε όλα τα προβλήματα από τα καιρικά φαινόμενα

Χωρίς προβλήματα περνά και αυτή η κακοκαιρία από την Πιερία

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: Η εμπειρία στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο ευθύνης μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βρίσκεται σε αγαστή και συνεχή επιχειρησιακή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την μετακίνηση των τροχοφόρων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Για ακόμα μία φορά όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός και με το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν μηχανήματα στους οδικούς άξονες της Πιερίας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Αποχιονιστικό μηχάνημα βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα στον οδικό άξονα Κατερίνης – Ελατοχωρίου, ώστε να διατηρηθεί η απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτό.
  • Επίσης, αντίστοιχα μηχανήματα βρίσκονται στους οδικούς άξονες:
    • Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου – Όρια νομού με ΠΕ Λάρισας.
    • Λεπτοκαρυάς – Καρυάς
    • Ρυάκια – Καστανιά – Κολινδρός

Συνεχίζουμε να εφιστούμε την προσοχή όλων των πολιτών της Πιερίας για την λήψη όλων των μέτρων αυτοπροστασίας για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, καθώς και την παρακολούθηση όλων των δελτίων καιρού για την εξέλιξη των φαινομένων.

Όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα, όπως επίσης καλό θα ήταν και να ελαχιστοποιούνται οι μετακινήσεις των πολιτών στις απολύτως απαραίτητες και απαιτούμενες, για να αποφευχθούν μικροατυχήματα, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 112.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακολουθήστε τα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, ενώ μπορείτε να συμβουλεύεστε και το επίσημο site της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας [www.emy.gr] και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS), καθώς και το επίσημο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας [www.civilprotection.gr].

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα