ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Βουλευτών του νομού και Δημάρχου Κατερίνης με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Βουλευτών του νομού και Δημάρχου Κατερίνης με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο

Με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο συναντήθηκαν στην Αθήνα,  το πρωί της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  κα Σοφία Μαυρίδου, οι Βουλευτές Πιερίας κ.κ. Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας, αποτέλεσε το ζήτημα  της έκτασης ΒΚ 309 στην παραλιακή ζώνη της Κοινότητας Κορινού, όπου δραστηριοποιούνται πολλοί επαγγελματίες.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων φορέων για την διευθέτηση  των σχετικών ζητημάτων, ενώ ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου,  δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Θεωρούμε χρέος μας και προσπαθούμε συνέχεια προς την κατεύθυνση αυτή, σε αγαστή συνεργασία με όλες τις τοπικές Αρχές, να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του νομού μας και να κάνουμε ότι μπορούμε για να συνδράμουμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο για τη γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση που είχαμε. Είμαστε βέβαιοι για την ειλικρινή του πρόθεση  να στηρίξει τις προσπάθειές μας και να συμβάλει ουσιαστικά στην οριστική επίλυση του προβλήματος ».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα