ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κιάφας για Πληξίδα | Λυπάμαι που άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά αποδεικνύονται τόσο αναξιόπιστοι

Με δελτίο τύπου ο πρόεδρος της Κοινότητας Σκοτίνας Γιώργος Πληξίδας διέψευσε τα δημοσιευμένα, με ανάρτηση στο facebook, του Πέτρου Κιάφα και αφορούσαν την αποχώρησή του από τα κοινά.

Δες σχετικά:

Η διάψευση από τον Γιώργο Πληξίδα και η συμπαράταξή του στο πλευρό Γερολιόλιου έφερε την απάντηση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Προοπτική για τον Δήμο-τη:

Στη συνάντηση που είχα πριν λίγες μέρες με τον πρόεδρο της Σκοτίνας, με παρότρυνε, με αφορμή την φωτογραφία που θα αναρτούσα, να ανέφερα ότι ο ίδιος δε θα πολιτευόταν ξανά. Ο πρόεδρος σήμερα, με δελτίο τύπου μάλιστα, με διαψεύδει αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να διαψεύσει τον εαυτό του αφού ό,τι είπε το είπε παρουσία τεσσάρων μαρτύρων. Για να προστατεύσω την υπόληψη μου και την αξιοπιστία μου αναγκάζομαι να αναφέρω ότι παρόντες ήταν τρεις συγχωριανοί του και ένα συνδημότης από τον Άγιο Σπυρίδωνα, τα ονόματά των οποίων δε θα αποκαλύψω ακόμη, εκτός αν προκληθώ περαιτέρω.

Ο ίδιος επίσης, μας ανέφερε ότι πήγε στο Λιτόχωρο να παραιτηθεί αλλά τον απέτρεψε συνεργάτιδα του δημάρχου. Εμείς αυτήν την πληροφορία ( όπως και άλλες) μόνο από τον ίδιο θα τη μαθαίναμε. 

Λυπάμαι που άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά αποδεικνύονται τόσο αναξιόπιστοι.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Παράλληλα ο Πέτρος Κιάφας, με νέα ανάρτησή του στο facebook, σχολιάζει:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα