ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μειωμένα τέλη ύδρευσης – αποχέτευσης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Δ.Ε. Δίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δύναται η μείωση τελών ύδρευσης-αποχέτευσης σε ποσοστό 20% στους δημότες της Δ.Ε. Δίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου (πολύτεκνους, τρίτεκνους και ΑΜΕΑ) εφόσον πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Το μειωμένο τιμολόγιο ύδρευσης-αποχέτευσης αφορά τις κάτωθι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

Μείωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού για πολύτεκνους και τρίτεκνους, με ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 2.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Μείωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού για ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 81% και άνω, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 25.000 ευρώ.

Η αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το οικονομικό έτος 2022 θα υποβάλλεται έως και τις 28/02/2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Δίου-Ολύμπου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αίτησης για ένταξη στο μειωμένο τιμολόγιο ύδρευσης-αποχέτευσης για το έτος 2022 (τηλ. Επικοινωνίας Δημαρχείο Κονταριώτισσας 2351351000 [καθημερινά] και 2351351005 ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη).

1 Comment

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ 20,000 ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ…….ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ…..ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΜΕΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ…….ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ.

Πρόσφατα άρθρα