ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατερίνη | Οι “Πολίτες Σε Δράση” έκοψαν την πίτα τους

Τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που οι καιροί απαιτούν, οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συνδυασμού «Πολίτες Σε Δράση» έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του συνδυασμού, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας βρέθηκαν και ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναστασιάδης που απουσίαζε λόγω νόσησης με κορωνοϊό όπως επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Λεμονόπουλος, λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ο Βουλευτής και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Πολίτες Σε Δράσης» Σάββας Χιονίδης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά με όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Δήμου αλλά και  της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στους στόχους της νέας χρονιάς.

Για μια ακόμη φορά επισημάνθηκε ότι οι «Πολίτες σε Δράση» είναι εδώ, παρόντες, για να δίνουν λύσεις, να κάνουν προτάσεις και να αναδεικνύουν όλες τις πτυχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως ο τυχερός της συνάντησης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Λάζαρος Ντόντης, στο κομμάτι του οποίου έπεσε το φλουρί!

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, πρόοδο και προκοπή!