ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίου-Ολύμπου | Συνεχίζει με γυναίκα πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Ειδική συνεδρίαση στις 9/1 για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Με γυναίκα πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου.

Στη διά ζώσης ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Λιτόχωρο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. πρόταση της πλειοψηφίας για τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Κατσαμάκα.

Η Λιτοχωρινή δημοτική σύμβουλος θα διαδεχθεί τον Κώστα Σαμαρά που αναμένεται να αναλάβει τη διοίκηση της ΔΕΥΑΔΟΛ.

Στην ειδική συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο Σάκης Καλαϊτζής πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προεδρείου (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας) του Δημοτικού Συμβουλίου, για το χρονικό διάστημα από 09.01.2022 έως 31.12.2023.
  2. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δίου – Ολύμπου, για το χρονικό διάστημα από 09.01.2022 έως 31.12.2023
  3. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δίου – Ολύμπου, για το χρονικό διάστημα από 09.01.2022 έως 31.12.2023
Σύντομο βιογραφικό της Ουρανίας Κατσαμάκα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιτόχωρο. Γονείς της, δάσκαλοι κι οι δυο, η Πόπη και ο Θανάσης Κατσαμάκας, που διατέλεσε δήμαρχος Λιτοχώρου την περίοδο 1982-1990.

Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Γιάννη Χασιώτη και έχουν δύο αγόρια.

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Α.Π.Θ.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό τμήμα (τομέας Σχολικής Παιδαγωγικής). Γνωρίζει τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Από τα φοιτητικά της χρόνια εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση, διδάσκοντας αγγλικά και φιλολογικά. Στον εκδοτικό τομέα ασχολήθηκε με την επιμέλεια και τη διόρθωση βιβλίων. Τη διετία 2005-2007 εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα. Από το 2007 εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση.

Εξελέγη δημοτική σύμβουλος Δίου-Ολύμπου με το συνδυασμό “ΣΥΝ-ΘΕΣΗ” του δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας