ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τσιαμπέρας | Αυτοδιοικητικά ανίκανοι και επικίνδυνοι-Τεχνικό πρόγραμμα χωρίς όραμα και με πολλά γκρίζα σημεία

“Χωρίς όραμα και με πολλά γκρίζα σημεία” χαρακτηρίζει το τεχνικό πρόγραμμα του 2022, που ψηφίστηκε κατά το χθεσινό Δ.Σ του δήμου Κατερίνης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας. “Δεν υλοποιείτε ούτε στο ελάχιστο το προεκλογικό σας πρόγραμμα” καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του κ. Τσιαμπέρα:

422.000 ευρώ πρόστιμα


Αυτός είναι ο λογαριασμός για το καλοκαίρι του 21 , από το Λιμεναρχείο Κατερίνης, για την έλλειψη ναυαγοσωστικής κάλυψης, που οδήγησε και στην απώλεια των γαλάζιων σημαιών. Αφού ενημερώθηκε τελικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και με καθυστέρηση 20 ημερών, μας ενημέρωσε και εμάς πλέον ανερυθρίαστα, για το τεράστιο πρόστιμο. Αξίζει να σημειωθεί το σχόλιό του “μην το βλέπετε το μεγάλο ποσό , θα γίνουν ενστάσεις και ο κ. Μητσοτάκης( ο υπουργός του) θα το σβήσει. “.Αυτό του είπαν, αυτό λέει. Αντιδήμαρχε ακόμη και να το μηδενήσετε, το έγκλημα έγινε και δυστυχώς για άλλη μια φορά, δείξατε την διοικητική σας ανικανότητα που αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας, φορτώνοντας οικονομικά βάρη στους δημότες μας. 
Μπροστά στην επικοινωνιακή σας προσπάθεια να διασωθείτε δεν ορρωδείτε προ ουδενός.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2022


  
Ένα πρόγραμμα απλά διαχειριστικό, με πολλές επαναλήψεις έργων του περσινού τεχνικού προγράμματος, άτολμο χωρίς συγκεκριμένο προγραμματισμό. Ένα πρόγραμμα “φτωχό” 15.000.000 , που όπως και αρμόδιος αντιδήμαρχος παραδέχτηκε, πίσω από τον  χαρακτηρισμό του ως εφικτό, φαίνεται η ένδεια οράματος, ικανότητας και κυρίως θέλησης προκειμένου ο δήμος μας να αλλάξει σιγά σιγά πρόσωπο. Ένας δήμος που ανήκει στην πρώτη δεκάδα των μεγαλυτέρων δήμων, καταθέτει  τεχνικό πρόγραμμα βάζοντας τον πήχη πολύ χαμηλά με την αιτιολογία “να τον περάσουμε εύκολα”. Κ.κ της διοίκησης όταν ο πήχης είναι χαμηλός είναι χαμηλός τελείωσε….    Άλλωστε το τεχνικό πρόγραμμα είναι ένα ποιοτικό στοιχείο κορυφαίο μαζί με τον προυπολογισμό, που  αντικατοπτρίζει τις ικανότητές σας και την θέλησή σας. 
Φυσικά δεν χρειάζεται να κάνουμε αναφορά στα τεχνικά προγγράμματα των άλλων δήμων μικρότερων η μεγαλύτερων. Εκεί πια η σύγκριση είναι αδιάψευστη, 
φαίνεται η διαφορά, συντριπτικά απογοητευτική για τον Δήμο μας. 

Υ. Γ Κύριοι της διοίκησης απαλλαγείτε πλέον από τα σύνδρομα του παρελθόντος, είστε εσείς διοίκηση εδώ και δυόμιση χρόνια. Εσάς εμπιστεύτηκαν οι δημότες μας. Σημείο αναφοράς σας δεν πρέπει να είναι οι προηγούμενοι, όπως συνέχεια επιχειρηματολογείτε, αλλά το προεκλογικό σας πρόγραμμα που δεν υλοποιήσατε ούτε κατά το ελάχιστο. Κρίμα μία χαμένη τετραετία τετραετία για τον Δήμο μας. 

Με τιμή
ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας