ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου στο Olympia Forum ΙΙ με θέμα “Αξιοποιώντας τη Δυναμική των Πόλεων και των Περιφερειών”

Στο Ζάππειο Μέγαρο 20-21 Οκτωβρίου 2021 – Ομιλητής ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου – Το πρόγραμμα του Olympia Forum II

Με ομιλητή το δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο, ο δήμος Δίου-Ολύμπου συμμετέχει στο Olympia Forum ΙΙ με θέμα “Αξιοποιώντας τη Δυναμική των Πόλεων και των Περιφερειών” που το πρώτο μέρος του θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο 20-21 Οκτωβρίου 2021.

Το Olympia Forum ΙΙ

Το Olympia Forum ΙΙ αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και της εφημερίδας “Πατρίς” και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη & Πέμπτη 20-21 Οκτωβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, 2021, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αρχαία Ολυμπία. Σύμφωνα με τους διοργανωτές αποτελεί το πλέον σημαντικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση

Το Φόρουμ φιλοδοξεί να αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα πολιτικής επικοινωνίας, χάρη στην οποία οι φορείς λήψης αποφάσεων θα ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το ρόλο των περιφερειών και των δήμων στη χάραξη πολιτικών σε ζητήματα, η επίλυση των οποίων αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου.

Μεταξύ των ομιλήτών ο Βαγγέλης Γερολιόλιος

Μεταξύ των ομιλητών – που προέχρονται από την κεντρική πολιτική σκηνή, την αυτοδιοίκηση, τους χώρους των επιχειρήσεων και της δημοσιοργαφίας – είναι ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Βαγγέλης Γερολιόλιος συμμετέχει ως ομιλητής την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στη συζήτηση CITIES AS “WORKSHOPS” OF PROGRESS μαζί με το δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, το δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ και τον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Lever A.E. Θοδωρή Καρυπίδη.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά >>

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα