ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λιτόχωρο – Όλυμπος | Η Διεθνής εβδομάδα εθελοντικής κατασκευής και συντήρησης ποδηλατικών μονοπατιών 2021

Μια στοχευμένη δράση της Π.Ε. Πιερίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αφιερωμένη στον Όλυμπο με σκοπό την προβολή και την προώθηση των δραστηριοτήτων ποδηλασίας και των εμπειριών που αποκομίζει ο επισκέπτης του βουνού των Θεών

Η δράση «Διεθνής εβδομάδα εθελοντικής κατασκευής και συντήρησης ποδηλατικών μονοπατιών 2021» έλαβε χώρα στο Λιτόχωρο από τις 18 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, όπου εθελοντές επισκέπτες, αλλά και υπεύθυνοι ξένων δημοσιογραφικών μέσων επισκέφτηκαν τον Όλυμπο για να καθαρίσουν και να συντηρήσουν μονοπάτια της περιοχής, αλλά και για να καταγράψουν αυτή την προσπάθεια.

Οι εθελοντές και οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν ήταν από τη Ελβετία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Κροατία, τις ΗΠΑ αλλά και από την Ελλάδα, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντικών ομάδων της Πιερίας.

Η συγκεκριμένη δράση που διοργανώθηκε από το Γραφείο Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εντάσσεται στο ολοκληρωμένο στρατηγικό πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Ολύμπου που έχει στοχοθετήσει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας προκειμένου ο Όλυμπος να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν, το «brand name» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα