ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατερίνη | Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο του συνοικισμού των Ευαγγελικών

Ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Κατερίνης, αυτό του συνοικισμού των Ευαγγελικών, δε θυμίζει σε τίποτα την κατάφυτη ομορφιά που το διέκρινε στο παρελθόν. 

Εδώ και καιρό έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του παρά το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία παιδικής χαράς οι οποίες ωστόσο έμειναν στη μέση (άγνωστο γιατί). 

Το άλλοτε καταπράσινο πάρκο , γεμάτο φυτά και γρασίδι στις νησίδες όπου υπάρχουν δέντρα, έχει αφεθεί κυριολεκτικά στο έλεος. 

Με αφορμή μηνύματα αναγνωστών, που εδώ και καιρό μας έχουν πληροφορήσει για την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, βρεθήκαμε σήμερα το πρωί στο σημείο και διαπιστώσαμε μία πραγματικά αποκαρδιωτική εικόνα. 

Ακόμη, είναι άξιο απορίας γιατί δε λειτουργεί το συντριβάνι (ακόμη και στις συνθήκες του ακραίου καύσωνα των προηγούμενων ημερών) που κατά το παρελθόν αποτελούσε όαση δροσιάς ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Όπως δήλωσαν στο olympusmera.gr περίοικοι, εδώ και μήνες το συντριβάνι παραμένει ανενεργό και ακόμη και τα περιστέρια ψάχνουν νερό μέσα στον καύσωνα. Επιπλέον δε λειτουργεί ούτε η βρύση που υπάρχει μέσα στο πάρκο. 

Οι φθορές στα πεζοδρόμια και στα τειχία που περιβάλλουν το πάρκο συμπληρώνουν  τη θλιβερή εικόνα… 

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας