ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαυρίδου, Παρτσαλίδου και Γερολιόλιος συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών

Μαυρίδου, Παρτσαλίδου και Γερολιόλιος συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών

Συνάντηση εργασίας του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο και την διευθύντρια της “Πιερικής Αναπτυξιακής” Μπέττυ Παρτσαλίδου

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη είχαν το πρωί της Δευτέρας 2 Αυγούστου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος και η διευθύντρια της «Πιερικής Αναπτυξιακής» κα Μπέττυ Παρτσαλίδου.

Κατά συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Δίου-Ολύμπου, σε ζητήματα που άπτονται στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία θα είναι υλοποιήσιμα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την «Πιερική Αναπτυξιακή». 

Ο Γενικός Γραμματέας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ζητήματα που παρουσιάστηκαν διεξοδικά κατά την τη γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου σημείωσε ότι “με συλλογικές προσπάθειες βοηθούμε και διεκδικούμε για την Πιερία μας”. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος υπογράμμισε σκοπός είναι η αναζήτηση και πλήρης αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών εργαλείων για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του Δήμου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας