ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από το ΥΠ.ΕΣ η πληρωμή ενοικίου του νέου ΚΕΠ Κατερίνης

Με το ποσό των 7.500 ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Κατερίνης για την κάλυψη δαπάνης καταβολής του μισθώματος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνεται:

Η σχετική απόφαση υπογράφτηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και αφορά την κατανομή ποσού 383.211 ευρώ σε 45 Δήμους της χώρας.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος διευκρίνισε ότι το ποσό προορίζεται αποκλειστικά για την κάλυψη δαπανών ενοικίασης των χώρων στέγασης του ΚΕΠ έως και το πρώτο εξάμηνο του 2021 και θα αποδοθούν στο Δήμο με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. «Προϋπόθεση για την μετεγκατάσταση του ΚΕΠ ήταν να μην επιβαρυνθεί οικονομικά ο Δήμος Κατερίνης. Η απόφαση του κ. Πέτσα για κάλυψη του ενοικίου από το ΥΠΕΣ, επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την πρόταση μετεγκατάστασης και εκσυγχρονισμού του ΚΕΠ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκοδήμος

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές του 2021 το ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης μετεγκαταστάθηκε (από το ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου) σε νέο σύγχρονο χώρο, επί της Εθνικής Αντιστάσεως 51. Η μετεγκατάσταη κρίθηκε απαραίτητη, μετά την ένταξή του στην πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Δικυβέρνησης «myKEPlive», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στο χώρο.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα