ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Κατερίνης | Η πενταμελής επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Πρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Ευγένιος Παπαδόπουλος

Δήμος Κατερίνης | Η πενταμελής επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Με απόφαση του αντιδημάρχου Κατερίνης Γιάννη Μπεϊνά ορίστηκαν οι παρακάτω ως επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

  1. Παπαδόπουλος Ευγένιος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κατερίνης, ως Πρόεδρος της επιτροπής με αναπληρωτή τον κ. Φιλοκώστα Κωνσταντίνο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κατερίνης, ως εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης.
  1. Κανταρτζής Νικήτας, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Τσακιρίδη Ευστάθιο, μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ».
  2. Κατηφεδένιου Σουλτάνα – Παρασκευή, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Ιωαννίδη Χαράλαμπο, μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κατερίνης «ΚΙΒΩΤΟΣ».
  3. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, κτηνίατρος, με αναπληρωτή τον κ. Δένη Δημήτριο, κτηνίατρο, μέλη του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.
  4. Δημητρίου Αριστείδης, ως εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων Επαγγελματικού Σωματείου.


Μεταξύ των αρμοδιοτήτων της επιτροπής είναι να αποφασίζει για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα