ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δίου-Ολύμπου | Στον Σκυλακάκη ο Γερολιόλιος

Παρουσία Τόνα και με το βλέμμα στο ταμείο ανάκαμψης

Δίου-Ολύμπου | Στον Σκυλακάκη ο Γερολιόλιος

Για γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση κάνουν λόγο στο Δήμο Δίου-Ολύμπου μετά τη συνάντηση του δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία και ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Θ. Τόνας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρονται από το Δήμο Δίου-Ολύμπου

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη Θεόδωρο Τόνα.
Στο επίκεντρο της ουσιαστικής και γόνιμης συζήτησης βρέθηκε η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Δίου-Ολύμπου και η δυνατότητα προσέλκυσης κεφαλαίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Σημειώνεται ότι τα ποσά που κινητοποιεί το Ταμείο μπορούν, μεταξύ άλλων, να χρηματοδοτήσουν μεγάλα εμβληματικά έργα, δημιουργώντας νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας και να ενισχύσουν συνεργατικά σχήματα του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα με στόχο την καινοτομία και την εξωστρέφεια.
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, στο πλαίσιο μίας ολιστικής αντιμετώπισης του σχεδιασμού της «επόμενης ημέρας», αξιοποιεί όλα τα προσφερόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία, στοχεύοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα