ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αναστασιάδης | Κύριε Κουκοδήμο, αν δεν ανασκευάσεις, είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

Στην… αντιπολίτευση φορτώνει την αύξηση της χρέωσης στα δημοτικά πάρκινγκ ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Θωμάς Αναστασιάδης σε ανακοίνωσή του, κατηγορώντας τον για συκοφαντία. Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” ξεσπαθώνει εναντίον του δημάρχου μέσα από την περιγραφή συγκεκριμένου περιστατικού το οποίο δίνει στη δημοσιότητα.

Κύριε Κουκοδήμο, αν δεν ανασκευάσεις, είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

Μετά από υπόδειξη του κ. Κουκοδήμου, μου τηλεφώνησε σήμερα συμπολίτης μας, για να παραπονεθεί σε ΕΜΕΝΑ, για την αύξηση της χρέωσης στα Δημοτικά Parking!!!

Ο συμπολίτης μας, πλήρωνε 35€ τον μήνα και τον ενημέρωσαν ότι στο εξής θα πληρώνει 65€!!! Ο συνδημότης μας επικοινώνησε με τον Δήμαρχο και εξέφρασε τα παράπονά του για την αύξηση της τιμής. Προσπαθώντας ο κ.Κουκοδήμος να αποφύγει την απόφαση της Διοίκησης να αυξήσει τις τιμές στα Δημοτικά Parking, είπε στον συμπολίτη μας να απευθύνει τα παράπονά του στον Χιονίδη και τον Αναστασιάδη καθώς εμείς, είπε, είμαστε οι υπαίτιοι της αύξησης αυτής!!!

Η αλήθεια είναι ότι :

  1. Η αύξηση των τιμών έγινε με εισήγηση της Προέδρου των Δημοτικών Parking, η οποία ανήκει στη δική σας διοίκηση! Μάλιστα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ!
  2. Δεν θα μπορούσα ΚΑΝ να επηρεάσω τη ΔΙΚΗ σας απόφαση, αφού ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στο συμβούλιο των Δημοτικών Πάρκινγκ!
  3. Η ιδέα, ότι μια Διοίκηση αυξάνει τις τιμές σε οργανισμό που η ΙΔΙΑ διοικεί και για αυτή την απόφαση φταίει η αντιπολίτευση, είναι απλά κωμική.
  4. Τι δεν καταλαβαίνει κανείς;

Δημοσιοποιώ αυτήν την περίπτωση καθώς ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ και οι άλλοι συμπολίτες μας που πιθανών να γίνουν ή να έγιναν δέκτες αντίστοιχων ψευδών ειδήσεων.

Δεν ξέρω αν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι ο κ. Δήμαρχος είπε ψέματα, αλλά επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος, ενημερώνω τον ίδιο και το περιβάλλον του, ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων, εάν δεν ανασκευαστούν, δεν θα μένουν αναπάντητες ποτέ!

Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας