ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Και… επισήμως με Ντούμο ο Θωμάς Αναστασιάδης

Η συμπόρευση του Θωμά Αναστασιάδη με το Γιάννη Ντούμο ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Έμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωσή του από τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης η οποία έγινε το πρωί της Τετάρτης με βίντεο που γυρίστηκε στην πλατεία Ηρώων.

Με φόντο το Μέγα Αλέξανδρο και το αστέρι της Βεργίνας ο Θωμάς Αναστασιάδης είπε “φυσικά κι εγώ με Ντούμο” ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε και μία προσωπική ανάρτηση για την υποψήφιότητά του και την επιλογή του να ενταχθεί στο συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ καθώς και γιατί “πιστεύει” στον Γιάννη Ντούμο.

Η ανάρτηση του Θωμά Αναστασιάδη:

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνδημότες,

Έχω την μεγάλη τιμή, να σας εκπροσωπώ από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Και θα το κάνω μέχρι και την τελευταία ώρα της θητείας μου. Προσπάθησα από το πρώτο λεπτό να ανταποκριθώ στον ρόλο που μου αναθέσατε με την ψήφο σας.

Ίσως για κάποιους να ήμουν καλός ή κακός στα καθήκοντα μου. Για κάποιους να ήμουν «μαλακός» και για κάποιους άλλους «σκληρός» με την διοίκηση. Κανείς όμως ΔΕΝ μπορεί να πει ότι δεν μελέτησα, δεν εργάστηκα. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι συναλλάχθηκα ή «εξαγόρασα» με κάποιο αντάλλαγμα τον σταυρό προτίμησης που μου εμπιστευθήκατε.

Παρέμεινα και παραμένω πιστός στον συνδυασμό που εκλέχθηκα και νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για τον αρχηγό μου, Σάββα Χιονίδη, ο οποίος με δίδαξε και με ενέπνευσε όλα αυτά τα χρόνια ως επικεφαλής του συνδυασμού μας ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Δηλώνω σήμερα, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Ντούμο.

Γιατί έχω πειστεί για την ικανότητα του να δημιουργεί, εργαζόμενος ακατάπαυστα.
Γιατί ο Γιάννης δεν είναι πολιτικός.Είναι τεχνοκράτης και δεν έχει διαβρωθεί από την κουλτούρα των κάλπικων υποσχέσεων που συνηθίζουν αρκετοί «επαγγελματίες» πολιτικοί. Γιατί είναι άνθρωπος της αγοράς και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Γιατί είναι ένας λαϊκός άνθρωπος που κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια επιχειρηματική οντότητα, η οποία δεν άλλαξε την αυθεντικότητα και την απλότητα του. Γιατί πείστηκα για τις προθέσεις του και την τεχνογνωσία του να κάνουμε έναν Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ!

Και ναι ο Γιάννης Ντούμος θα είναι, και πρέπει να είναι, ο επόμενος Δήμαρχος Κατερίνης.

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Η ανάρτηση Ντούμου για την υποψηφιότητα Αναστασιάδη:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα