Authors

This is an example of Authors Page Template with which you can easily display all your website users/authors.

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com


Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.


Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.


Σωτήριος Δ. Μασταγκάς

Ο Σωτήριος Μασταγκάς γεννήθηκε και ζει στο Λιτόχωρο.
Είναι απόστρατος αξιωματικός του Στρατού.
Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.
Ασχολείται με την έρευνα και τη συγγραφή της τοπικής ιστορίας του Λιτοχώρου.


Δημήτρης Τζιοβάρας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας.
Με εκπαίδευση σε σχολή μαγειρικής τέχνης, εργάστηκε σε γνωστά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της περιοχής από το 2000, δίπλα σε αξιόλογους μάγειρες.
Μερικές από αυτές είναι, το “Platamon Stop”,με το chef Γεωργουλά Στέλιο , “Poseidon Palace” με τον Σαλονικιό chef Πολυζώνη Βασίλη !
Στη συνέχεια, έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα στα 23 του, μετακομίζοντας στη Θεσσαλονικη,ν α αναλάβει με επιτυχία, την κουζίνα του εστιατορίου, “το Ταξείδι”, για 4 συνεχή χρόνια.
Έπειτα, απο το 2011, εργάστηκε δίπλα στον chef Τσικρίκη Ηλία, επι σειρά 8 ετών, σε ξενοδοχεία τις Μυκόνου (Mykonos Grand Hotel & Mykonos Riviera) τις καλοκαιρινές σεζόν και χειμώνα σε επιχειρήσεις σε Λάρισα “Just Wine Bar” και Πλαταμώνα “Royal Palace”.
Ενδιάμεσα το χειμώνα του 2013 εργάστηκε στο “Hotel Nikopolis” με τον chef Σταμίδη Στέφανο.
Από τις αρχές του 2019 εργάζεται δίπλα στον βραβευμένο chef Ευαγγέλου Σωτήρη, στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς” στη Θεσσαλονίκη.


Χαράλαμπος Ι. Μπρουσκέλης

Ο Χαράλαμπος Μπρουσκέλης του Ιακώβου είναι Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης (Α.Μ 430 Δ.Σ.Κ).
Είναι απόφοιτος της ΝΟΜΙΚΗΣ Σχολής του Πανεπιστημίου του ΤΟΡΙΝΟ Ιταλίας και είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης από το 2007.
Περάτωσε τις σπουδές του στην Νομική Σχολή του Τορίνο με ειδίκευση στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ολοκλήρωσε την πτυχιακή του διατριβή υπό τον Καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου Εντουάρντο Γκρέπι με τίτλο «Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και οι σχέσεις του με την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Το διάστημα αυτό ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων.
Είναι Αντιπρόεδρος του Λ.Ε.Α. Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης από το 2015 (εκλεγμένος για δεύτερη συνεχή θητεία).
Είναι εκλεγμένο μέλος της Δ.Ε.Ε.Π Νέας Δημοκρατίας Πιερίας ήδη από το 2012 και είναι Υπεύθυνος Τομέα Κοινωνικών Θεμάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Έχει ενεργή παρουσία και ανάμειξη σε πλήθος πολιτιστικών Συλλόγων της Πιερίας.
Αρθρογραφεί συχνά στις τοπικές εφημερίδες και φιλοξενείται ως νομικός και πολιτικός αναλυτής στα τοπικά ραδιοφωνικά μέσα.
Μιλάει άπταιστα Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.


Petros Tsiouplis


Πρόσφατα άρθρα