ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση από το βράδυ του Σαββάτου με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

Πρόσκαιρη επιδείνωση από το βράδυ του Σαββάτου με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

Σάββατο-Κυριακή 1-2/10/2022
Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Καλός καιρός στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι: Νοτιάδες στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ από την Κυριακή Βοριάδες, μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 28-29, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 14 έως 30-32 βαθμούς, την Κυριακή πτώση 3-4 βαθμών στη βόρεια Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες τη νύχτα του Σαββάτου έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Οι άνεμοι Νοτιάδες 3-4, την Κυριακή Βοριάδες μέτριοι έως ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία το Σάββατο έως 30, την Κυριακή έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Την Κυριακή πιθανή πρόσκαιρη βροχή κυρίως πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι Νοτιάδες, την Κυριακή Βοριάδες ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 31-33 βαθμούς.

Δευτέρα-Τρίτη 3-4/10/2022
Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση με τοπικές βροχές η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, ην ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Οι άνεμοι Βοριάδες, ασθενείς έως μέτριοι 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 22, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 12 έως 25 βαθμούς.

Τετάρτη-Πέμπτη 5-6/10/2022
Καλός καιρός σε όλη τη χώρα, εξαίρεση τοπική συννεφιά και λίγες βροχές στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι Βοριάδες, 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα πτώση, θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 21, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 12 έως 24 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας